Özel Antalya Lale Bahçesi Anaokulumuz Hakkında

”Özel Antalya Lale Bahçesi Anaokulumuz, Kepez Dokuma’da 1067 metrekarelik bir binadır. 2014’ten günümüze Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Eğitim Derneği Okul Öncesi Eğitim Programında belirtilen esaslara göre, 189 öğrenci kapasitesi, çocukların gelişimine uygun ve eğitim verimliliğini artıracak fiziksel donanımı ile eğitim ve öğretim hizmetine devam etmektedir. Yemeklerimiz okul bünyesinde hazırlanmaktadır, temizlik ve hijyen konusunda oldukça hassasiyet gösterilmekte olup BEYAZ BAYRAK ödüllü bir okuldur. Anaokulumuza 3-6 yaş grubu öğrenciler tam gün olarak devam eder.

NEDEN LALE BAHÇESİ ANAOKULU?

• Çocuklarımızla ilgili olarak günlük ve aylık raporlar tutularak aileler düzenli olarak bilgilendirilmektedir. Okulumuzda rutin olarak çocuklarımız psikolog kontrolünden geçmektedir. Uzman psikoloğumuzla velilere özel seminerler verilmekte olup çocuklarımızın gelişimleri yakından takip edilmekte ve ailelerle paylaşılmaktadır. Anaokulumuz çocuklarımıza uzman öğretmenlerimizle birlikte güvenilir, sevgi ve saygının hakim olduğu sıcacık bir ortam sunmaktadır. Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarımızın en değerli varlıklarımız olduğunu biliyor ve bu bilincin getirdiği sorumluluk ve mesuliyet duygusuyla en iyi imkanları sunuyoruz.
  • Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatına uygun olarak hazırlanmış ve yaş gruplarına göre, TÜZDER Dikkat ve Zeka Oyunları, İngilizce, Drama, Tiyatro ve Gezilerle desteklenmiş çağdaş bir eğitim programı uygulanan anaokulumuzda eğitim ve öğretim adına yüksek standartlarda hizmet vermekteyiz.
  • Özel Antalya Lale Bahçesi Anaokulu olarak çocuklarımızı başarılı, sağlıklı, bireysel üretkenliği ve öz güveni gelişmiş bireyler yetiştirmek amacıyla hizmetinizdeyiz”

YAŞAYAN DEĞERLER VE KARAKTER EĞİTİMİMİZ

Sorumluluk

Çocuklarımızın sosyal ve bireysel sorumluluklarının bilincinde olmasıi bu doğrultuda yetişmeleri için eğitimler vermekteyiz..

Özgüven

Kendi özgür fikirlerini söyleyebilen, savunabilen ve kendi çabaları ile bir noktaya gelebilen nesiller yetiştirmek için buradayız.

Sevgi – Saygı

Önce kendine, sonra aile, arkadaş ve etrafındaki insanlara sevgi ve saygı çerçevesini iyi benimseyen, saygısız sevginin olamayacağıni bilen nesiller yetiştirmekteyiz.

Adalet

Adaletin herkes için var olduğunu, kendi çıkar ve menfaatlerinin toplumda hiç bir zaman başkasının menfaatlerinden toplumda üstün olamayacağını, adaletinherkese eşit davranmak olduğunu bilen ve yaşayan nesiller yetiştiriyoruz.

Yardımseverlik

Yardımseverlik sadece ihtiyaç olunduğunda değil, elindekini komşusuyla, arkadaşıyla paylaşmak, ihtiyaç sahiplerine kucak açmayı yaşam biçimi edinen çocuklar yetiştiriyoruz.

Sabır

Her şeyin ilacıdır sabır. Bu düşünceyi bilen, işinde, evinde, bir olay karşısında sabretmeyi bilen, sabrın bir susma eylemi değil, büyüklük olduğunu bilen çocuklar yetiştiriyoruz.

Dostluk

En iyi ve en kötü halinde bile arkadaşlarını, çevresini ailesini unutmayan, maddi imkanları gelişse bile dostane ilkeleri hep taze kalan gerçek dostlar yetiştiriyoruz.

Misyonumuz:

• Yaşam boyu öğrenen,
  • Sorumluluk sahibi,
  • Hayal günün kullanabilen,
  • Bilgiyi ve teknolojiyi kullanabilen,
  • Meraklı ve araştırmayı seven,
  • Sağlam karakterli,
  • Sosyal ve iletişim becerileri yüksek,
  • Ahlaki ve estetik değerlere sahip,
  • Kendi diline hakim olma yanında yeni diller öğrenen,
  • Geçmiş ile gelecek arasında köprü olan bireyler yetiştirmektir.

Vizyonumuz:

• Misyon ve değer yargılarımıza uygun,
  • Yaparak ve yaşayarak öğrenilenlerin hayata geçirildiği,
  • Geleceğin tasarlandığı,
  • En iyi değerler eğitiminin verildiği,
  • Dünya standartlarında eğitim veren,
  • Bulunduğu bölgeye değer katan,
  • Teknoloji ve bilimin içinde olduğu,
  • En az bir yabancı dilin çok iyi öğrenildiği bir eğitim kurumu olmaktır.